dinsdag 17 december 2013

Vier de feestdagen bij Café de Spijker

De feestdagen staan voor de deur, de tijd van gezelligheid en samenzijn. Waar kan dat beter als in het Nieuwerbrugse café, de Spijker. Het café heeft voor de feestdagen een kleine metamorfose ondergaan en is omgedoopt tot ware skihut. Daarnaast staat er een 6 meter hoge kerstboom voor het pand aan De Bree in Nieuwerbrug. Ook worden de komende twee weken een aantal leuke activiteiten georganiseerd.
Aanstaande zaterdag kan er vervroegd kerst gevierd worden in het café. Zo worden er kersthits gedraaid, glühwein geschonken en zal er vers vlees bereid worden voor de gasten. Zaterdag 28 december wordt het in Nieuwerbrug alom bekende oliebollen bakfeest gehouden, wat is omgedoopt tot oliebollen party. Dit feest, wat in het teken staat van, hoe kan het ook anders, oliebollen bakken wordt al jaren georganiseerd in Nieuwerbrug en heeft al op diverse locaties plaatsgevonden. Dit jaar wordt het voor het eerst in Café de Spijker gehouden. De vers bereide oliebollen zijn van het huis en er zal ook een verloting gedaan worden van een half varken. Na de feestdagen hoef je dus niet op een houtje te bijten.
Het allerlaatste feest van 2013 en het allereerste feest van 2014 is natuurlijk ook in Café de Spijker! We maken er een gemoedelijke en gezellige jaarwisseling van. Verplicht bij familie op visite? Geen probleem, kom gewoon voor- of na de verplichte nummertjes! Hapjes worden verzorgd en tijdens de jaarwisseling wordt er ook champagne geschonken.
Graag tot ziens in Café de Spijker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten