dinsdag 17 december 2013

Aanmelden atelierroute gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Dit jaar zijn de eerst zelfstandig georganiseerde atelierroutes n.l. Reisgenoten en Kunst aan de plas op verzoek van de Gemeente opgegaan in één atelierroute genaamd Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk. Gelet op omvang en diverse technische redenen zijn beide organisaties opgegaan in een Stichting. Het bestuur is samengesteld uit een aantal leden van de twee voorgaande organisaties. Het eerste wapenfeit in de nieuwe samenstelling is de organisatie op zaterdag 24 en zondag 25 mei 2014 van de atelierroute Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk.
Vanaf heden kunnen de kunstenaars uit de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk zich opgeven om aan deze atelierroute mee te doen.
Dit kan door e-mail te sturen naar: aanmelden@kunstkringbodegraven- Reeuwijk.nl onder vermelding van naam, adres, e-mailadres. Ook is het noodzakelijk om in enkele headlines iets over jezelf en de kunst(vorm) die je beoefent te vermelden. Graag enkele foto’s bijvoegen die representatief zijn voor jouw kunstbeoefening.
Op onze website www. kunstkringbodegraven-Reeuwijk.nl is algemene aanvullende informatie te vinden zoals de geschiedenis, aanmelding en voorwaarden tot deelname.
Tevens doen we hierbij een beroep op inwoners die een geschikte locatie hebben binnen de nieuwe gemeente met mogelijke expositieruimte voor kunstenaar(s) in het betreffende weekend . Deze kunnen zich te melden
via e-mail aanmelden@ kunstkringbodegraven-Reeuwijk.nl.
De voorlopige raming is dat per kunstenaar € 25,= aan deelnemersgeld betaald moet worden. Sluitingsdatum is uiterlijk 15 febr. 2014.
Sponsoring Kunstkring: Door samengaan waren extra onkosten onontbeerlijk. Denk bv. Aan notariskosten, nieuw drukwerk, eigen website, bankonkosten voor eigen rekening en herkenningsvlaggen enz.
De stichting werkt alleen met enthousiaste vrijwilligers zonder vergoeding. We zoeken nog enkele sponsors die ons met een financiële bijdrage kunnen ondersteunen, zodat we het Kunst weekend in mei professioneel
kunnen starten.

Vriendelijke groeten van Jenny en Jelle Drenth

Prins Bernhardstraat 34
3466 LT Waarder
tel. 0348 501850
mob. 0636 599310
www. atelierjelle.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten