vrijdag 1 november 2013

Nieuwerbrugse opent Lynny’s Boutique in Bodegraven

Het is u wellicht al opgevallen, de ramen van het oude postkantoor op de kruising van de Prins Hendrikstraat en de Willemstraat zijn al enige tijd afgeplakt. Het monumentale pand krijgt van binnen een grote metamorfose en opent op 26 oktober als Lynny’s Boutique.
Lynny's Boutique is opgericht door de Nieuwerbrugse onderneemster Linda Stuivenberg die ruim 10 jaar geleden is begonnen met de verkoop van diverse mode accessoires op markten en braderieën door heel Nederland. Sinds enkele jaren heeft ze zich gespecialiseerd in betaalbare, kwalitatieve dameskleding en schoenen om haar klanten te kunnen voorzien in een breed aanbod mode & accessoires.
Met de opening van de winkel gaat er een droom in vervulling voor Linda: “Het is al sinds de start van Lynny’s Boutique een droom om een winkel te openen in het centrum van Bodegraven. Omdat het een flinke investering is, heb ik deze droom lange tijd laten varen maar na het diverse malen passeren van dit pand schuin tegenover de Blokker, ging het idee steeds meer leven. En zo geschiedde, a.s. zaterdag openen we de deuren!”
Voor het meest actuele aanbod laat Lynny's Boutique zich inspireren door de modesteden Parijs en Milaan en vertaalt dit naar een continue vernieuwend en verrassend aanbod. Dankzij een betrouwbaar netwerk van de beste leveranciers op modegebied, kan Lynny's Boutique betaalbare fashion aanbieden van hoogwaardige kwaliteit.
U bent van harte uitgenodigd om vanaf 26 oktober de wintercollectie te komen bekijken aan de Prins Hendrikstraat. Op de dag van de opening staat er gebak en koffie voor u klaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten