maandag 25 november 2013

Wierickehuis viert feest in januari


Zoals gezegd in de vorige Nieuwsbrug hier het programma voor de viering van het 10 jarige bestaan van het Wierickehuis. Het streven van de EVC is altijd om activiteiten voor jong en oud te organiseren en dat hebben we ook verwerkt in dit programma. We willen alle inwoners van Nieuwerbrug en omstreken dan ook van harte uitnodigen bij deze jubileumactiviteiten.


ZONDAG 5 JANUARI
Oecumenische dienst, koffie vanaf 11.00 uur. Aanvang dienst om 11.30 uur. Een mooie gelegenheid om elkaar op deze eerste zondag van het 2014 elkaar een goed Nieuwjaar toe te wensen.

VRIJDAG 10 JANUARI
17:30 Officiële opening. Na een welkomstwoord van de EVC zal de (foto)tentoonstelling, samengesteld door de verenigingen/ gebruikers van het Wierickehuis, geopend worden door burgemeester Christiaan van der Kamp. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u deze tentoonstelling bekijken.
18:30 1e optreden zeemanskoor Bravour
19:30optreden toneelgroep Animoso
20:00 2e optreden zeemanskoor Bravour
21:00- 23:00 optreden Hugo Beijeman
Toegang is gratis!

ZATERDAG 11 JANUARI

10:00 – 14:00
Verenigingenmarkt (presentatie van de verenigingen uit Nieuwerbrug)
15:00 – 17:00 Optreden Boreftse zangers (meezingmiddag voor de senioren)
Kunt u zingen zing dan mee! Vooral de bekende liedjes van vroeger worden deze middag ten gehore gebracht. Leuk voor alle senioren uit ons dorp. Er zal een boekje met teksten gemaakt worden zodat iedereen mee kan zingen. Bent u niet in de gelegenheid om met eigen
vervoer te komen of kunt u niet met iemand mee rijden dan wordt u opgehaald. Natuurlijk zijn ook de niet ouderen onder ons welkom.
21:00 – 01:30 Wierickefeest m.m.v. de band “Waterproof Shampoo”
We hebben deze bekende coverband kunnen boeken voor een spetterend optreden aan het einde van dit feestweekend. Kaarten voor deze avond kosten slechts 5 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten