maandag 20 mei 2013

VV De Rijnstreek B1 Kampioen

De oudste talenten van de club hebben ook hun kampioenschap mogen vieren. Alhoewel dit alweer een tijdje geleden is, namelijk op 20 april 2013, willen we graag nog even nagenieten. Het hele seizoen had de B1 al uitstekend gepresteerd door vrijwel alle wedstrijden te winnen. Dit team met enkele gearriveerde ervaren spelers en enkele jonge honden vanuit de oude C1 wist keer op keer de tegenstander ver op eigen helft te drukken. Er werd met doelpunten gestrooid en dat was ook zo in de kampioenswedstrijd. Het werd een uitwedstrijd tegen BVCB. De koppies stonden toch nog wel gespannen voor de wedstrijd en ook trainer Aart Smit en leiders Hans Harmsen en Arie Stolwijk waren al druk bezig met de kampioenen. De wedstrijd werd overtuigend gewonnen met maar liefst 1-5. Op het complex van BVCB werd er al een flesje champagne opengetrokken, maar er stond nog veel meer op het programma en dus werd er snel gefeest onder de douche en opgegaan naar de Rijnstreek.
Op de Rijnstreek stonden de selectie en de veteranen al te wachten op de helden van de dag. Samen met de ouders kwamen de jongens met een brede grijns de kantine binnen. Uiteraard stond de beroemde kampioenscd weer op en kon er luidkeels meegezongen worden met ‘We Are The Champions’ en ‘Campioonnee’. Leider Hans Harmsen nam heel even het woord en liet alle spelers 1 voor 1 op tafel komen om zijn mooie woorden aan te horen. En daar hoorde voor iedereen natuurlijk een beker bij. En als klap op de vuurpijl werd trouwe sponsor Steef van der Putten nog eens bedankt met een groot beeld van een voetballer. Als sponsor van 2 kampioensteams vond Rijnstreek dit een gepast bedankje. Uiteraard hopen we Steef nog vele jaren bij de club te zien komen. 
Na afloop moesten de jongens zich even opfrissen om rond 21.00 op de zaak bij Van Der Putten Standbouw nog een feestje te bouwen. We hebben gehoord dat dit voor iedereen een niet te vergeten feestje is geweest.
We hopen dat we alles jongens van de B1 volgend seizoen weer terug zien bij de club. Er zijn mensen druk bezig om te kijken of er een A1 gemaakt kan worden, maar als dit niet gerealiseerd zal worden hopen we dat de oudere jongens hun plekje in de senioren gaan verwerven. Er zitten zeker jongens voor het eerste elftal bij. En de jongens die overblijven in de B1 zullen daar gewoon weer voor de titel gaan. We wensen iedereen alvast een welverdiende voetbalvakantie toe. En tot het nieuwe seizoen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten