maandag 20 mei 2013

Bewonersavond over toekomst Nieuwerbrug


Voor alle inwoners van Nieuwerbrug die mee willen praten en mee willen denken over de toekomst van hun dorp wordt donderdag 23 mei van 20.00 uur een bewonersavond in het Wierickehuis georganiseerd.

Op deze avond presenteert de Werkgroep Innovatie Nieuwerbrug (WIN) het Leefbaarheidsplan voor Nieuwerbrug en de prioriteiten daarin voor 2013-2014. Dit zijn de inmiddels uitgewerkte plannen inzake verkeer en veiligheid, het voorzieningenniveau en de kwaliteit van openbare ruimten in Nieuwerbrug. Ook zal de Projectgroep Wierickehuis haar toekomstplan voor het Wierickehuis presenteren.













Pepijn van de Burgt: “Opde vraag of het Wierickehuis belangrijk is voor het dorp, reageren inwoners altijd positie. Maar om het behoud van het Wierickehuis zeker te stellen, is meer nodig. Als we willen voorkomen dat de gemeente de deuren sluit, moeten we laten blijken dat we het Wierickehuis niet kunnen missen. Door bijvoorbeeld de activiteiten die georganiseerd worden vaker te bezoeken. Of door mee te helpen ze te organiseren. Want zeg nou zelf, Marianne Hogendoorn kan niet alles in haar eentje doen.’’Joke Kaptein (WIN): “Tenaanzien van verkeer en veiligheid gaat het vooral over de herinrichting van de Korte Waarder.’’Alle inwoners van Nieuwerbrug en andere belangstellenden zijn van harte welkom om op deze bewonersavond aanwezig te zijn. Het is voor de toekomst van Nieuwerbrug van groot belang dat de informatie over deze onderwerpen met zo veel mogelijk inwoners wordt gedeeld en dat zij hierover hun mening geven.

Bron: Kijk op Bodegraven, Tekst en beeld: Margon van den Berg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten