maandag 13 mei 2013

De Wiericker Opera in teken van Verdie


Na de eerste aankondiging was de Wiericker Opera op Fort Wierickerschans vorig jaar snel uitverkocht.“We moesten veel liefhebbers vorig jaar teleurstellen,” aldus Andries Bongers, initiatiefnemer van de Wiericker Opera. Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei is er daarom opnieuw een Wiericker Opera.



Zes artiesten zullen dit  jaar wederom de mooistearia’s en duetten ten gehore brengen. Ervaren zangers en zangeressen en aanstormend talent, die worden  begeleid door de concertpianist en docent, Cleem 
Determeijer. Bovendien is ook dit jaar de gevierde operazangeres Gabrielle Mouhlen, die binnenkort 
in het Concertgebouw van Amsterdam het Requiem van Verdi zal zingen, weer van de partij. Haar motieven om weer met deze kleinschalige productie mee te doen: “Vanwege onze jarenlange vriendschap ondersteun ik van harte het initiatief van Andries, om de opera te promoten in zo’n prachtige omgeving en daar een traditie te starten.”In dit Verdi-jaar bestaat het programma onder andere uit de aria’s Un Ballo in Maschera, Ernani, LaTraviata, I Vespri Siciliani. Maar ook uit Madama Butterfy, Turandot en Toscavan Puccini. Andries Bongers zal naast zijn bijdrage in diverse duetten en aria’s ook op zijn eigen geanimeerde wijze de liederen toelichten. Waardoor het samen met de intimiteit van de historische omgeving, weer een fantastische  belevenis beloof te worden  voor aanwezigen. Voorstellingen: Zaterdag 25 mei om  20.00 uur en zondag 26 mei om 14.30 uur. Kaarten te bestellen via info@wierickeropera.nl of 0172-616128. Ook zijn kaarten te koop bij Sigarenmagazijn Liesbeth de Vries in Bodegraven.

www.wierickeropera.nl 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten