maandag 20 mei 2013

De Supercup van de Rijnstreek

Zaterdag 1 juni om 16.00 spelen 2 van de 3 kampioenen van dit seizoen voor de Supercup van de Rijnstreek. Rijnstreek Veteranen 1 en Rijnstreek B1 spelen onderling voor de felbegeerde beker boven de bestuurskamer. Gelukkig houden we deze cup op de club. We nodigen iedereen uit het dorp uit om aanwezig te zijn deze dag.
Voorafgaand aan deze fameuze wedstrijd zal er een boardingtoernooi gespeeld worden door de jeugd van Nieuwerbrug. We nodigen alle kinderen tussen 5 en 15 in Nieuwerbrug uit om zich op te geven bij Robert van den Berg. We zullen om 13.00 starten met het boardingtoernooi en rond 15.30 de prijsuitreiking doen. Aansluitend zal er gespeeld worden om de Supercup van de Rijnstreek.
Iedere deelnemer aan het boardingtoernooi, waar gespeeld zal worden op een veld wat afgebakend is met een opblaasbare boarding, zal een aandenken krijgen. En uiteraard krijgen de winnaars een mooie beker. Er zal gespeeld worden in teams van 4 personen. We hopen op een grote belangstelling. De kinderen van de Rijnstreek zijn in ieder geval automatisch ingeschreven, maar neem gerust al je vriendjes en vriendinnetjes mee!!

Noteer dus in je agenda: 1 juni 2013, Boardingtoernooi bij VV De Rijnstreek
13.00 start van het toernooi
15.30 einde van het toernooi
16.00 Strijd om de Supercup van de Rijnstreek tussen de Veteranen en de B1
(onder de wedstrijden van het boardingtoernooi is er de mogelijkheid om te testen hoe hard je kan schieten met een snelheidsmeter. Het hardste schot mag zich kronen tot het Kanon van de Rijnstreek)

Rijnstreek zorgt voor een lekkere barbecue en een dj/mc die de middag van muziek verzorgt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten