woensdag 11 september 2013

Touwtrekken Nieuwerbrug


Afgelopen zaterdag gingen de krachten weer gemeten worden aan het Weijland in Nieuwerbrug. s, Middags gingen de kinderen van start met 8 ploegen, waaronder twee teams uit Hazerswoude die hun spierballen eens tegen de Nieuwerbrugse kinderen wilde meten.
Het werd een spannende strijd maar het Team Effen groen van Roy Verleun, Romy Wijnen, Boom vd Berg, Peter Boer, Wesley de Lange met coach Elly Wijnen hebben de strijd gewonnen. Het team groen gestreept uit Hazerswoude werd verdiend tweede.
De winnaars kregen een gouden medaille en alle kinderen kregen een schuifpuzzel en bellenblaas.
Om 20:00 uur gingen de volwassen aan het touw, er waren twee poules, de getrainde en straten. Helaas was er maar één damesteam en die werd nog ingedeeld bij de getrainde teams, maar die zijn sportief met minder mannen gaan trekken tegen de dames. Winnaar werd Zevenhoven, maar de dames werden wel winnaar in de damespoule(maar één team!)
Bij de straten werd het een verhitte strijd, Rietveld 1, die al drie jaren op een rij gewonnen had kreeg veel tegenstand van nieuwe ploegen zoals, Spijkerriet en Animoso. De brandweer van Nieuwerbrug liet dit jaar merken dat ze beter een waterslang in hun handen kunnen hebben dan een touwtrektouw want die werden laatste in de poule. In de stratenpoule eindelijk na drie jaar een nieuwe winnaar Spijkerriet, 2e Rietveld 1, 3e Animoso, 4e Allegaartje, 5e Rietveld 2, 6e Weijland, 7e Brandweer.
Het waren weer spannende, verhitte en gezellige wedstrijden en na afloop werd er nog veel nagepraat onder het genot van een broodje en drankje.
Oranjevereniging “Prinses Juliana”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten