zondag 15 september 2013

Groene Hart Truckfestival, 4 t/m 6 oktober in Nieuwerbrug aan den Rijn

Van vrijdag 4 t/m zondag 6 oktober organiseert Café de Spijker in samenwerking met een aantal chauffeurs het Groene Hart Truck Festival. Het nieuwe vrachtwagen festival wordt gehouden op het weiland direct naast het café, waar gedurende het weekend vele mooie vrachtwagens te zien zijn en leuke activiteiten te doen zijn.

Het initiatief van dit truckfestival vindt zijn oorsprong enkele jaren terug toen een groepje chauffeurs uit de regio een 'truck-meeting' organiseerden in Woerden. Destijds was dit een kleinschaliger maar zeer gezellig en goed bezocht weekend.
Inmiddels is het initiatief weer opgepakt door deze chauffeurs en wordt er in samenwerking met Café de Spijker op 4, 5 en 6 oktober het Groene Hart Truckfestival georganiseerd. De aanmeldingen van diverse chauffeurs uit de regio en daarbuiten, om hun trots te laten zien op dit evenement, stromen binnen. Er is de organisatie dan ook veel aan gelegen om de chauffeurs, bezoekers en andere geïnteresseerden een onvergetelijk weekend te bezorgen.
Zo zijn er diverse activiteiten en worden de avonden gevuld met optredens van o.a. Ruud Bos en Hugo Beijeman. Activiteiten zoals rodeorijden, de kop van jut, kraampjes, een BBQ en continue vermaak in het Café leveren hier een belangrijke bijdrage aan.
Chauffeurs uit de regio kunnen zich nog steeds aanmelden want er zijn nog voldoende plaatsen vrij. Een deel van het inschrijfgeld komt toe aan het goede doel, KIKA! Bezoekers aan dit evenement hebben gratis en kunnen zich vergapen aan de mooiste vrachtwagen uit de regio, ook kan er gestemd worden op de mooiste vrachtwagen en zijn er diverse kraampjes met onder andere schaalmodellen van Tekno.

Voor meer informatie gaat u naar Facebook; Groene Hart Truckfestival. Graag tot ziens op 4, 5 of 6 oktober in Nieuwerbrug aan den Rijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten