vrijdag 12 april 2013

Proeven, ruiken en zien wat het Groene Hart te bieden heeft.

aanschuifdiner

19 en 20 april 2013


4-gangendiner met streekproducten


Marian Humme van Groene Hart Catering werkt met biologische en ambachtelijke streekproducten. Jeanine Schreuders is stilist, receptenmaker en eigenaar van boerderij BuitenLand (sinds 1870) midden in het Groene Hart. Samen organiseren zij nu al voor het vierde jaar een serie aanschuifdiners, waar je kunt proeven hoe eten eigenlijk hoort te smaken!


Na ontvangst (vanaf 19.00 uur) schuiven we om 19.30 uur aan lange tafels voor een 4-gangendiner met ingrediënten uit het Groene Hart. (menu vanaf 16 maart op www.groenehartcatering.nl/nieuws)


data: vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2013

groepen: vanaf 15 personen data op afspraak (evt. ook op uw locatie)
adres: Korte Waarder 19, 2415 AS Nieuwerbrug
prijs: € 39,50 p.p. (contant, geen PIN of creditcard)
reserveren: Jeanine jsp@hetnet.nl of 06-51999860
Marian info@groenehartcatering.nl of 06-15104078

Geen opmerkingen:

Een reactie posten