maandag 7 oktober 2013

Sinterklaasintocht

Nog eventjes wachten en dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland! Wij zijn natuurlijk heel blij dat Sinterklaas ook Nieuwerbrug weer een bezoekje komt brengen.

Zaterdag 23 november 2013 is de dag dat Sint en zijn Pieten voet aan wal zetten bij de Tolbrug. Voor de kinderen tot en met groep 6 is het Sinterklaasfeest in het Wierickehuis. De entree voor dit feest is EUR 2,00. Sint zou het heel erg leuk vinden als hij een mooie tekening voor zijn verjaardag krijgt. Op school krijgen jullie een kleurplaat uitgedeeld, die jullie eventueel kunnen gebruiken.
Tijdens het feest is er in de bar is er gelegenheid voor de ouders tot het kopen van een drankje. Wij als organisatie zorgen ervoor dat er geen kinderen op eigen gelegenheid de zaal kunnen verlaten.

Programma Sinterklaasintocht zaterdag 23 november 2013:
12.15 / 12.30 Aankomst Sinterklaas bij de Tolbrug
12.45 Rondrit door het dorp
13.30 Wierickehuis open voor kinderen tot en met groep 6 (Entree EUR 2,00 per kind)
15.00 Einde feestprogramma. Kinderen kunnen bij het Wierickehuis opgehaald worden.

Wij hopen op een geweldig Sinterklaasfeest!

Ook dit jaar wordt het feest weer met hulp van vele vrijwilligers georganiseerd. Voor deze organisatie is ook geld nodig. Mocht u dit evenement een warm hart toedragen dan vragen wij u of u ons financieel kunt ondersteunen, zodat wij er een geweldig feest voor de kinderen van kunnen maken.

Uw financiële bijdrage kunt u storten op onderstaand rekeningnummer:
Rabobank:  110143922
t.n.v. Sinterklaas Comité
onder vermelding van: Sinterklaas 2013

Tot 23 november 2013!

Groeten, het Sinterklaascomité Nieuwerbrug
Sylvia Kroone

Lianne Verhagen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten